Køb et skib

Klik billedet og gå til køb.

Vikingerne var dygtige til at støbe i bronze og udøvede denne teknik til både smykker, figurer og praktiske ting som hårspænder, sværd, hjelme og mange andre objekter. Så meget mere inspirerer det Misja at finpudse sine vikingeskibe og give hver bronzemodel sit særlige finish, så det fremtræder som et kunstværk i sin egen ret og art.

Hvert bronzeskib leveres monteret på en plade af egetræ. Ved køb, modtager du et certifikat på, at du har købt et unika kunstværk. Alle skibene har et ”unika touch”, så der findes ikke to, som er 100 procent ens. Skibet er signeret af Misja.

Bronzeskibet er inspireret af det klassiske look fra virkelighedens historiske vikingeskibe. Det er også skabt med en vis personlighed i form af skibets korte, runde form, som udtrykker sympati frem for de mere skræmmende former med dragefigurer, som vore forfædre yndede. Bronzeskibene er også lavet med henblik på, at børn kan fylde skibet med ideer og objekter til Den Store Rejse, som er et kunst- og børneprojekt i Halsnæs Kommune. Derfor den enkle klare form.

  • Se mere om køb af et bronzeskib HER.
  • Læs om Den store rejse HER.