Den store rejse

Den store rejse er et pilotkunstprojekt, som Halsnæs Visionspulje har valgt at støtte økonomisk. I projektet vil de ældste børnehavebørn komme ud på en lang fantasirejse med vikingeskibet ”Valhalla”. Rejsen leder hen til, at børnene i foråret 2022 møder Valhallas skaber, Misja Rasmussen, som skal hjælpe med at lave et rigtigt kunstrelief.

I relieffet bliver børnenes og Misjas værker placeret som symboler på den rejse, de har været på, inden værket får plads ude foran Ølsted Børnehus, så alle kan få glæde af det i Halsnæs. Ligesom det kan inspirere til nye kunstrejser.

Samtidig har Misja sat en produktion af vikingeskibe i bronze i værk. Der er tale om små og mellemstore kunstværker til pryd og leg i hjemmet både inde og ude. Alle har mulighed for at købe et af skibene i flere forskellige størrelse. Indtægterne fra salget går til projekt ”Den store rejse”. Pædagogerne og Misja håber dermed at kunne udvide projektet til at omfatte flere børn. Desuden kan flere indtægter og øget støtte få kunstrelieffet til at vokse til en legeskulptur i form af et skib.

60.000 kr er tilstrækkeligt til, at projektet kommer i mål.

  • Køb et vikingeskib HER.